Showroom

De meeste beddenwinkels bevinden zich op drukke boulevards terwijl een slaapkamer vaak rust en stilte uitstraalt. Wij hebben ervoor gekozen om de nieuwste vestiging van Meulen & Baarsma in een rustige, afgelegen en adembenemende omgeving te openen. De Klinze is een landgoed met een rijke historie, in dit landgoed bieden wij het zogenaamde proefslapen aan. Iedereen kan hier zijn of haar perfecte bed proefslapen om bevestigd te krijgen dat het bed inderdaad zo heerlijk slaapt als men zegt. Naast de vele bedden in de kamers hebben wij verschillende toonzalen ingericht met bijzondere bedden waar een verhaal bij hoort. Daarover vertellen wij u op deze pagina meer.

 

In de toonzaal staan de beste bedden ter wereld. Bedden die u in onze andere locaties ook zult aantreffen maar ook bedden die alleen in De Klinze staan. Dit zijn bijvoorbeeld handgemaakte bedden van Vi-Spring en Amerikaanse bedden zoals die van Serta, Auping, Caresse, Meerens, Carpe Diem en Sealy. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie van het Friese beddenmerk Avek. Deze unieke bedden worden in Surhuisterveen gemaakt. Daarnaast staat er ook een collectie van Tempur in de toonzaal.

Het kopen van een product waar u elke dag gebruik van maakt moet leuk en ontspannen zijn. Daarom is er onder andere de mogelijkheid om tijdens de zoektocht naar het perfecte bed een kop koffie of een glas wijn te nuttigen op het landgoed. Of ziet u tussen de bomen het bos niet meer? Neem dan een heerlijke wandeling door het historische park, aangelegd door de bekende tuinarchitect L.P. Roodbaard omstreeks 1830, wat rondom de Klinze ligt. De showroom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot en met 17:30. Het is mogelijk om ook buiten openingstijden langs te komen, dit is dan alleen mogelijk op afspraak. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Welkom!