Proefslapen

De Klinze is onderdeel van beddenketen Meulen & Baarsma welke vestigingen heeft in Leeuwarden, Sneek, Drachten en Dokkum. In het voorjaar van 2016 hebben wij landgoed De Klinze aangekocht om hierin het proefslapen aan te bieden. Hier kunt u meer lezen over ons verhaal.

 

Een bed is een gevoelsproduct, hierbij is het proberen van een bed een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. De keuze voor een bed wordt vaak gebaseerd op een aantal minuten proef liggen in een showroom, terwijl een bed gemiddeld 15 jaar lang elke nacht wordt gebruikt. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om kwalitatief hoogwaardige bedden van onder andere Auping, Tempur, Avek, Serta, Sealy en Stearns & Foster te testen op een adembenemend landgoed in een rustieke omgeving. Naast het proefslapen is De Klinze een bed and breakfast en verwelkomt hier graag gasten die prinsheerlijk willen slapen in een ruimtelijke omgeving.

 

Landgoed De Klinze is gelegen in het pittoreske, Friese Oudkerk. Dit luxueuze landgoed uit 1655 is een statig monumentaal pand. Bij het bezoeken van De Klinze waant u zicht terug in de Gouden Eeuw. Omgeven door de bossen vindt u hier een oase van rust. Voor ons was er geen moment van twijfel; dit is dé locatie om het proefslapen aan te bieden. Ook beschikt De Klinze over meerdere toonzalen waarin vele bedden zijn uitgestald. Wilt u meer weten over de toonzalen? Klik dan hier.

Bekijk hier onze bijdrage aan het programma Plezier & Passie

In De Klinze vindt u verschillende bedden van meerdere topmerken. Afhankelijk van uw wensen en behoeften is het mogelijk om uw perfecte bed te kiezen om in te slapen. Bij ons boekt u een bed en krijgt u de hotelkamer erbij. Sommige keuzes gaan niet over één nacht ijs. Daarom kunt u bij ons ook meerdere nachten proefslapen! Heeft u wellicht al een offerte van een beddenzaak ontvangen en wilt u alleen nog bevestiging of dit het perfecte bed voor u is? U bent van harte welkom op De Klinze!

 

Wij zijn geen hotel waarin beddenfabrikanten hun bedden hebben uitgestald. De eigenaren van Meulen & Baarsma quality beds zijn ook proefslaaplandgoed De Klinze begonnen. Zo koopt u uw bed direct bij de eigenaren. Dit biedt de mogelijk om voor en/of na uw overnachting advies te vragen aan de specialisten over het perfecte bed. Dit maakt het proefslapen op De Klinze uniek.

 

Zo werkt proefslapen

  1. Laat u inspireren op deze website of in onze toonzaal
  2. Boek uw bed online
  3. Wij verwelkomen u op De Klinze en brengen graag uw bagage naar de kamer
  4. Ervaar het door u gekozen bed
  5. Word uitgerust wakker en schuif aan bij het ontbijt
  6. Wanneer u overtuigt bent van het bed kunt u deze direct aanschaffen op De Klinze (de overnachting krijgt u als korting op het bed). Deze overnachting verplicht u echter tot niks.

 

Het is mogelijk om van vrijdag tot en met zondag een bed te boeken in De Klinze. Laat u door ons adviseren om tot de beste keuze voor een bed te komen en ervaar dit bed zelf.

Wij doen graag ons best voor u en hopen u binnenkort welkom te heten op De Klinze.