Kamers

Het landgoed De Klinze bestaat uit twee onderdelen, het landhuis wat in 1655 is gebouwd en het koetshuis wat in 1987 is gebouwd. Het landhuis beschikt over vijf suites in totaliteit waaronder één bruidssuite. Daarnaast beschikt het koetshuis over 22 kamers.

Het koetshuis is gevuld met de merken; Tempur, Auping, Caresse, Avek, Sealy en Pullman. Deze merken representeren het top segment. Elk merk heeft meerdere kamers gevuld met verschillende typen. Een romantisch weekendje weg, een zakelijke overnachting op niveau of een onvergetelijke huwelijksnacht. En dat allemaal op de beste bedden ter wereld. U brengt het merendeel van uw leven slapend door, dat verdient een bed wat voldoet aan uw wensen. Daarom adviseren wij u graag. Bij ons vindt u altijd een bed die bij u past.

U kunt het overnachten ook gebruiken om een bed te ervaren. Bent u op zoek naar een bed of heeft u wellicht al een op het oog? Wij geloven erin dat u een bed in het midden en hogere segment in het ‘echt’ moet ervaren in plaats van in een showroom.